The Writter

Image result for girl smiling gif tumblr
SOFEA❤
Blogging since 2012
Hello   , my name is Sofea. Namanya tersangat panjang tp tak ada la panjang sangat hehe cuma dikenali sebagai Sofea (the first). A student of Diploma in Accountancy. Sangat obses dengan benda2 comel, pastel colour, korean drama, bollywood and horror movies, sunflower, catsssss, dan paling penting makanan.

About personality, very shy person. Tapi tak ada la malu sangat. Kalau tak kenal memang aku senyap tak bercakap. But if you know me well, I can be quite loud and crazy .

About friends, waktu budak2 dulu aku tak berapa ingat sangat. Tapi ada la kawan baik nama A*** (sampai sekarang still lg contact). Zaman mrsm dulu aku tak ramai sangat kawan rapat. Ada sorang je. Namanya I**.  (masih lagi berhubung) walaupun jarang jumpa oleh sebab masing2 busy dan jauh. Zaman kolej ni, ad 4 orang yang rapat,kira macam geng la (F***, A**, S** dan J*) harap kita rapat sampai bila2.
 사랑해 

Pasal blog nie, dulu aku rajin sangat menulis. Macam2 idea yang keluar. Tapi makin lama makin malas. Dan entry yang dulu2 semua aku delete. Tak tahu la kenapa aku delete. Sekarang aku akan sambung blog yang lama aku tinggal ni. Edit semua balik kasi kemas dan lawa.

Okay? Tu jela yang hendak dibebelkan. Dah penat dh ni. 再见

p/s : blog ni dibuat untuk aku luahkan segala perasaanku yang sangat membebankan fikiranku. Sorry sebab emo lebih.


No comments:

Post a Comment

Pocket full of sunshine :)