我是谁

Related image
 SOFEA❤
     Blogging since 2012
  Accounting student
 Love pastel colour, park seo joon
 Korean drama, horror movies
 Love sunflower, cats
 But allergic to cat :(
Coffee lover (Javachip ❤)
 Language : Malay, English, Mandarin  

About personality, very shy person. Tapi tak ada la malu sangat. Kalau tak kenal memang aku senyap tak bercakap. But if you know me well, I can be quite loud and crazy . Plus simple person :)

Pasal blog nie, dulu aku rajin sangat menulis. Macam2 idea yang keluar. Tapi makin lama makin malas. Dan entry yang dulu2 semua aku delete. Tak tahu la kenapa aku delete. Sekarang aku akan sambung blog yang lama aku tinggal ni. Edit semua balik kasi kemas dan lawa. 

Okay? Tu jela yang hendak dibebelkan. Dah penat dh ni. 再见

p/s : blog ni dibuat untuk aku luahkan segala perasaanku yang sangat membebankan fikiranku. Sorry sebab kadang2 emo lebih. hehehe

xoxo 


4 comments:

  1. sofea, nak tanya.. apa your cbox kau gembok ke? salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf sy tak faham apa maksud awk. salam kenal juga :)

      Delete

Pocket full of sunshine :)